eToro

eToros uttalade ambition är att riva ner barriärer till den annars tillsynes svåråtkomliga och komplicerade valutamarknaden med motto - ”financial trading made simple”. Hos eToro strävar man efter att utveckla en handelslösning som är enkel, smart och framförallt rolig att arbeta med! Dessutom jobbar man mycket med att utveckla ett användarforum där man som medlem kan lära sig av andra handlare och utbyta strategier.


Fördelar med eToro

Lätt valutahandel Med en enkel och visuellt baserad handelsplattform blir det lätt att fatta beslut och genomföra en affär med ett klick.

Låg spread – inga avgifter
Med så lite som två pip erbjuder eToro dom absolut lägsta pip spreadarna.

Personlig service och valutaforum
Du är aldrig ensam när du handlar med eToro. Förutom en vänlig och hjälpsam kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt får du lätt kontakt med andra handlare både små och stora i forumet.

Extremt hög hävstång Hos eToro kan du handla med upp till 400 gångers hävstång. Tänk på att hög hävstång innebär högre risk (och möjlighet).

Tävlingar! När du handlar med eToro är du automatiskt med i tävlingar mot andra handlare, om du är duktig kan du vinna upp till 10.000 dollar.

Forex Bonus eToro ger 25 % bonus på din första insättning. Tänk på att bonusen bara gäller en gång, vid en insättning på $400 får du $100 helt gratis.